7-Stars geleverd aan Rederij Groen

29 apr 2015

35 meter lange offshore chase vessel laatste in serie van drie identieke schepen

Met deze feestelijke middag in de zonovergoten haven van Scheveningen sloot Maaskant Shipyards Stellendam met de oplevering van de 7-Stars aan Rederij Groen een zeer productief hoofdstuk af.

  • De twee bedrijven werken al ruim tien jaar samen: alle vijf de seismische hulpvaartuigen van Rederij Groen zijn gebouwd door Maaskant, dat onderdeel uitmaakt van de Damen Shipyards Group. “Dit is voor het team van Maaskant werkelijk een dag om heel trots op te zijn", aldus directeur Frits van Dongen van Maaskant Shipyards bij de ceremonie. “En natuurlijk kijken we ernaar uit om in de toekomst het onderhouds- en servicewerk voor de vloot van Rederij Groen uit te voeren."